teisipäev, 5. veebruar 2013

Vaarikarull

raamatust "Magusad ahvatlused"

Šokolaadikreem:
1/2 l vahukoort
200g Odense valget šokolaadi

Šokolaadipõhi:
150g suhkrut
4 muna
75g kartulijahu
25g nisujahu
20g kakaod
5g küpsetuspulbrit
100g Odense tumedat šokolaadi

Kaunistus ja täidis:
suur peotäis vaarikaid
100g Odense valget glasuuri

KREEM. Kuumuta koor keemiseni, vala peeneks hakitud šokolaadile ja sega ühtlaseks. Jahuta kreem ja pane järgmise päevani külmikusse seisma. 
PÕHI. Vahusta suhkur ja munad. Sõelu kokku kartulijahu, nisujahu, kakao ja küpsetuspulber. Riivi šokolaad. Sega kõik omavahel ja vala küpsetuspaberiga kaetud küpsetusplaadile. Küpseta 210 kraadi juures 8-10 minutit ja jahuta.
Vahusta šokolaadikreem ja määri koogipõhjale. Jaota vaarikad kreemile ja keera kook rulli. Pane rull sügavkülma. 
Lõika rull kergelt külmununa umbes 20 minutit enne serveerimist lahti. Kaunista vaarikate ja sulatatud valgest glasuurist pritsitud tähekestega. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar