teisipäev, 27. november 2012

Tortillad hakklihaga

Katsetasime musuga pühapäeval uut asja - tortillasid. Retsepti panime mitmete netist saadud retseptide põhjal kokku. Tulemus oli superhea - kindlasti teeme neid varsti jälle :) Soovitan soojalt! 

8 Santa Maria tortillat
Majoneesiga variant.
Santa Maria Taco maitseainesegu
1 purk Teravat Hiina kastet
700g hakkliha
1väiksem sibul
Soola, hakklihamaitseainet
Kurki,tomatit, ananassi
Soovi korral majoneesi




Nii. Tegelikult on nende tortillade tegemine lihtne ja kiire. Esiteks võta kurki, tomateid ja ananassi nii palju kui ise tahad vahele panna (mina kasutasin 1 väiskemat pikka kurki, 3 väikest tomatit ja väikest purki ananassitükke). Tükelda need parajateks tükkideks. 
Lõika sibul väikesteks tükkideks ja prae õlis. Lisa hakkliha, maitsesta soola, hakklihamaitseaine ja Santa Maria Taco maitseaineseguga (mina panin maitseainesegu kuskil veerand pakki, siis tuli parajalt vähevürtsikas). Lõpuks vala juurde terav hiina kaste. Hauta kuskil 10 minutit. 
Voila - tortilla hakklihaga :)
Kui hakkliha on valmis, pane tortillad mikrolaineahju sooja. Meie soojendasime ühe kaupa ja kuskil 50 sekundit kuni minut. Mitte kauem!!! 
Järgmiseks aseta tortillale soovitav hakklihasegu kogus, peale ananass, kurk, tomat, keera rulli ja
 HEAD ISU :)
Mina panin ananassi-kurgi-tomati segule peale majoneesi.. andis hea koorese maitse. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar